Nejnovější recenze ze sekce Vojáci
Paráda!
Paráda !
Jsem spokojený zákazník.Zboží bude rozbaleno až pod ,,stromečkem".
dobrá cena a lepší jsem nikde nenašla
- je v něm i spousta věcí jiných než v názvu
moc pěkné
- David šnajdr Ben Mužík
- protoze se mi docela libi
vdegtbhbnnnnnnnn
poprve v Česke republiky
549 Kč plus depeha
vyjde přes 700 Kč
- pěkné zpracování
- dobrý přírůstek do sbírky
- propracované detaily
- měřítko figurky
- jako obvykle cena
Věrná kopie- splňuje přesně to co výrobce nabízí. dobrá figurka do sbírky, nneí určitě určená pro žádné velké hraní. Koupit, prohlédnout a vystavit- to je úloha této figurky. dobrá barevná stálost, byrvy se nestírají. Výbava, uniforma i doplňky jsou celkem dobřea realisticky zpracované. Pro sběratele určitě doporučuji, i když cena je trochu vysoká.
- pěkné zpracování
- věrná podoba uniformy i doplňků
- výborné měřítko ukazuje i podrobnosti
- cena je dosti vysoká
Příslušník americké pěchoty, figurka je dosti vysoá- pro sběratele dobá koupě, věrná podoba jak uniformy, doplňků, tak i zbraní. Celek je velmi dobře zpracován, i použité měřítko 1:6 je dobré, protože potom figurka věrně odráží předlohu. Nejsou problémy s nedolisky, kvlitní i barvy- co můžu zatím posoudit. doporučuji. Pro normální hraní ale není moc vhodná.
- snad jen cena
- málo částí, nevyhrajete si s nimi
- dá se snadno poškodit
- špatné výlisky
nic moc, v obale to vypadá celkem dobře, jak je to akční, ale skutečnost je jiná- nedodělané výlisky, umělohmotná vypadávající kolečka, snadno se ulámou jednotlivé kousky- jako právě kolečka, vrtule , prapor a podobně. Tento výrobek rozhdně nedoporučuji nikomu. Vyhozené peníze, stejně jako by ste za chvíli vyhodili po kouscích jednotlivé části vojáčků..
Zobrazuji 1 - 10 ze 10 recenzí